Locatie2

Afdelingen

Onze organisatie bestaat uit een multifunctioneel centrum, een school voor buitengewoon onderwijs, een vormingscentrum en thuisbegeleiding. Je kan rekenen op een veilige en warme omgeving waar we streven naar de ontwikkeling van elk individu.

Bij sommige van onze diensten kan je meteen terecht, voor andere diensten heb je een erkenning nodig.

We zijn erkend en gesubsidieerd door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH).

Locatie2
MFC
Ons multifunctioneel centrum biedt intensieve ondersteuning op maat aan kinderen en hun gezinnen. Een team van ervaren professionals staat klaar om samen met ouders een gepast hulpverleningstraject uit te werken.
School
Onze school voor buitengewoon onderwijs richt zich tot kleuters en lagere schoolkinderen met een type 3 attest. Naast het op maat leren ondersteunen onze ervaren professionals elk kind in zijn unieke reis naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Hier geloven we dat verschillen krachtig zijn.
Vormingscentrum Create
Welkom bij vormingscentrum Create, de plek waar leren en groeien centraal staan. Door de combinatie van theorie en methodieken bieden we leerrijke en inspirerende trainingen aan ouders en andere professionele hulpverleners.
Thuisbegeleiding Kwadrant
Kwadrant biedt heel wat gezinnen professionele ondersteuning in de vertrouwde thuisomgeving. Onze deskundige begeleiders staan klaar om je te ondersteunen bij diverse opvoedingsvragen. Ontdek zelf hoe onze thuisbegeleiding een bron van stabiliteit en groei kan betekenen voor jouw gezin.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je op zoek naar de contactgegevens van onze afdelingen, of wens je iemand van onze medewerkers te bereiken?

OC Nieuwe Vaart